کمیته اجرایی کنفرانس اطلاعیه مهمی را برای متقاضیان حضور در کنفرانس ملی ارزیابی علم صادر کرد.
06 فروردین 1398

ضمن پوزش از اختلالات مکرری که در سایت کنفرانس پیش آمده است ، جهت تسهیل در ارسال مقالات و واریز هزینه شرکت در کنفرانس مواردی به شرح ذیل اعلام می گردد:

1 - آن دسـته از افرادی که موفق به ارسـال متن کامل مقـالات خود از طریق سایت نشده اند نهایتا می توانند تا تاریخ 25 فروردین ماه خود را در قالب فایل pdf به آدرس ایمیل : khazanehm@yahoo.com ارسال نمایند.

2 - هزینه شرکت در کنفرانس بایستی به شماره حساب 2251129145 در بانک تجارت به نام دانشگاه باهنر واریز گردد و تصویر فیش واریزی از طریق آدرس ایمیل : khazanehm@yahoo.com ارسال گردد.

3 - شایان ذکر استدر صورت عدم پرداخت فیش واریز و ارسال تصویر آن به هیچ وجه مجوز حضور در کنفرانس صادر نخواهد شد.

متقاضیان در صورت بروز هرگونه مشکل و نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند با بخش علم اطلاعات و دانش شناسی(تلفن: 31322398-034) تماس بگیرند.

کمیته اجرایی کنفرانس